translation missing: nl.general.navigation.skip_to_content

IT'S A GOLLD CHOICE

CUSTOM MADE GOLLD

Kies je eigen stijl en creëer het sieraad dat compleet bij je past. Van de eerste verjaardag van je kind tot de vriendschap met je zus en een liefdesjubileum. GOLLD is er voor iedereen die zichzelf of een ander een dierbaar geschenk wil doen. Personaliseer jouw ketting, oorbel, ring of armband met de initialen van jouw geliefde(n) en draag tegelijkertijd bij aan een betere goudindustrie.

GOLLD ON A MISSION

Hoewel goud niet meer weg te denken is uit ons leven, heeft het verkrijgen van eerlijk goud nog een lange weg te gaan. De trend 'gold-plated' (een dun laagje goud op een zilveren of bronzen sieraad) maakt gouden sieraden betaalbaar. Er is hierdoor nog meer vraag naar goud. En de druk op de goudmijnen neemt alleen maar toe. De huidige goudwinning is niet goed voor mens en milieu. Door uitsluitend sieraden te maken van 100% gerecycled goud, zetten we met GOLLD eerste stappen richting een betere goudindustrie. Laten we gebruik maken van het goud wat er al is. Let's recycle!

GUILT-FREE-GOLLD

Wist je dat er wereldwijd zo’n 25 miljoen mensen in goudmijnen werken, waarvan bijna 10 miljoen vrouwen en 1,5 miljoen kinderen? Met name in de kleine, vaak officieuze mijnen heerst de ergste vorm van kinderarbeid. 

read more

GOLLD STORY

GOLLD vindt het hoog tijd dat de waarde van écht goud wordt ingezien. Want, zo weten wij, met de goudindustrie is het helaas niet altijd goed gesteld. Begrijp ons niet verkeerd: we houden van de luxe die een mooi sieraad met zich meebrengt. Maar niet tegen iedere prijs. Juist níet.  

Want niet alleen bij goedkope producten komt kinderarbeid voor. Ook bij een luxeproduct als goud is de kans zeer groot dat er kinderarbeid aan te pas komt. Door onze huidige consumptiemaatschappij waarin ‘more for less’ de trend is, wordt dit alleen in stand gehouden. Daarom zet GOLLD zich in om meer duurzame sieraden te produceren, zodat de druk op de goudmijnen afneemt en kinderarbeid langzaam verholpen kan worden. We weten dat alle kleine stappen en keuzes in de juiste richting helpen en we samen het verschil kunnen maken. Help jij mee? Kies voor een eerlijk sieraad. For you, for her and for the planet. GOLLD with extra LOVE!

GOLLD to change!

Het is hoog tijd voor verandering in de wereldwijde goudindustie. Bij GOLLD weten we dat ook kleine stappen in de juiste richting helpen.

GOLLD Delivery

GOLLD levert de producten over heel de wereld. De productietijd van de sieraden is 5 tot 7 werkdagen. De verzending van de bestellingen is gratis.