IT'S A GOLLD CHOICE

GOLLD STORY

GOLLD vindt het hoog tijd dat de waarde van écht goud wordt ingezien. Want met de goudindustrie is het helaas niet altijd goed gesteld. Begrijp ons niet verkeerd: we houden van de luxe die een mooi sieraad met zich meebrengt. Maar niet tegen iedere prijs. Want niet alleen bij goedkope producten komt kinderarbeid voor. Ook bij een luxeproduct als goud is de kans zeer groot dat er kinderarbeid aan te pas komt. Daarom zet GOLLD zich in om meer duurzame sieraden te produceren.

GOLLD ON A MISSION

Hoewel goud niet meer weg te denken is uit ons leven, heeft het verkrijgen van eerlijk goud nog een lange weg te gaan. De trend 'gold-plated' (een dun laagje goud op een zilveren of bronzen sieraad) maakt gouden sieraden betaalbaar. Er is hierdoor nog meer vraag naar goud. En de druk op de goudmijnen neemt alleen maar toe. De huidige goudwinning is niet goed voor mens en milieu. Door uitsluitend sieraden te maken van 100% gerecycled goud, zetten we met GOLLD eerste stappen richting een betere goudindustrie.

CUSTOM MADE GOLLD

Kies je eigen stijl en creëer het sieraad dat compleet bij je past. Van de eerste verjaardag van je kind tot de vriendschap met je zus en een liefdesjubileum. GOLLD is er voor iedereen die zichzelf of een ander een dierbaar geschenk wil doen. Personaliseer jouw ketting, oorbel, ring of armband met de initialen van jouw geliefde(n) en draag tegelijkertijd bij aan een betere goudindustrie.

GUILT-FREE-GOLLD

Wist je dat er wereldwijd zo’n 25 miljoen mensen in goudmijnen werken, waarvan bijna 10 miljoen vrouwen en 1,5 miljoen kinderen? Met name in de kleine, vaak officieuze mijnen heerst de ergste vorm van kinderarbeid. Wij kiezen voor circulair, zodat de druk op de goudmijnen afneemt en kinderarbeid langzaam verholpen kan worden. We weten dat alle kleine stappen en keuzes in de juiste richting helpen en we samen het verschil kunnen maken. Help jij mee? Kies voor een eerlijk sieraad. For you, for her and for the planet. GOLLD with extra LOVE!

Gratis verzonden.

Alle bestellingen worden binnen 5 tot 7 werkdagen gratis verzonden. Waar ook ter wereld.

Veilig online betalen.

Kies een betaalmethode die bij jou past. Creditcard, Apple Pay, iDeal of Paypal.

Duurzaam en circulair.

GOLLD gebruikt alleen gerecycled goud voor haar sieraden.